Verzend- en retourbeleid.
 
Producten

De bestelde producten zal ik met zorg verpakken en minimaal 2 x per week versturen. Zodra de bestelling verzonden wordt krijg je daarvan een mail. Mocht er iets niet naar wens zijn dan hoor ik dat graag zodat ik een passende oplossing kan bieden.

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en verpakking en worden getoond in het bestelproces. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. 

 

Betaalmethodes

Betalingen via de webshop kunnen via iDEAL (uitgevoerd door Mollie) of door vooruitbetaling worden gedaan. Indien je gebruik maakt van vooruitbetaling vind je op de bestelbevestiging de betaalgegevens voor het overmaken van het verschuldigde bedrag.

 

Bedenktijd/retour en herroepingsrecht

Het kan een keer voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt bij webshop aankopen het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Alleen speciaal voor jou op maat gemaakte artikelen en afgeprijsde producten zijn uitgesloten van het retourrecht.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@daniellekoninkx.nl . Het verschuldigde orderbedrag zal ik binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


 

© 2016 - 2024 HartenEnZo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel