Navigatie

Hi, ik ben Danielle Koninkx,

 

En ik houd (zoals je misschien al gezien hebt op deze site) heel veel van kleur, zonlicht, bloemen, sfeer, personal touch …. Eigenlijk alles wat het leven versiert en kleur geeft. Letterlijk en figuurlijk.

 

Ik ben sieraadontwerper en vanuit die basis maak ik tegenwoordig sieraden voor aan de muur i.p.v. sieraden om te dragen. Mijn werk staat bekend om zijn eigen unieke stijl; het balanceert tussen Kunst en Kitsch, is sfeervol, uitbundig en vaak een bonte mix van kleuren en materialen die ik continu verzamel.

 

Mijn hele leven heb ik ‘onbewust’ harten gemaakt en in december 2015 viel het kwartje. Ik moest voor eens en voor altijd mijn hart gaan volgen en in mijn eigen kracht gaan staan. Doen wat ik leuk vind en mijn passie en talent ten volle benutten en in de juiste vorm gieten.

 

In januari 2016 ben ik HartenEnZo begonnen. HartenEnZo is een webwinkel voor unieke, handgemaakte muurornamenten in de vorm van een hart. De harten van HartenEnZo geven je interieur een personal touch. Of het nou modern, industrieel, Scandinavisch, eclectisch, bohemien of landelijk is.

 

Je creëert de perfecte sfeer door een hart van HartenEnZo te combineren met je andere favoriete spullen. Het zijn heerlijke hartverwarmende blikvangers in je interieur die je doen glimlachen als je naar ze kijkt. Ze zijn met liefde gemaakt en dat stralen ze ook uit. Volg je hart en geef je interieur die personal touch met een hart ornament van HartenEnZo.


Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.


Groet,

Daniëlle

 

© 2016 - 2019 hartenenzo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel