Navigatie

Daniëlle Koninkx is de persoon achter HartenEnZo

Hallo,

Ik ben in 1993 afgestudeerd als sieraadontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). 
Na de academie heb ik jarenlang gewerkt voor Galerie Marzee en heb via deze galerie meegedaan aan tentoonstellingen in binnen- en buitenland, Kunstrai en ben aangekocht door Museum Arnhem, Coda museum en ook het Rijksmuseum heeft een stuk van mij in haar collectie.

Daarna gedwaald, gezocht, gewerkt en getrouwd met een hele lieve man waarmee ik twee hele mooie dochters heb gekregen, Noa en Milou.

Nu, ben ik terug en ik maak nog steeds hele hele mooie Harten en zo!

Wil je kleur geven aan jouw interieur dan bent je precies aan het juiste adres bij HartenEnZo.
HartenEnZo maakt o.a. handgemaakte woonaccessoires in de vorm van harten. 'Volg je hart' is de achterliggende gedachte van HartenEnZo. Alle harten zijn uniek, handgemaakt en balanceren door hun vorm, materiaal- en kleurgebruik tussen kunst en kitsch. You either love it or hate it. Van goud tot papier of afval plastic, het materiaal is ondergeschikt aan het resultaat: Een prachtig woonaccessoire dat kleur geeft aan jouw interieur.


Heb je interesse in een Hart of zo, vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op via mail of telefoon.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Ieder hart dat ik maak is uniek. Dus afhankelijk van de materialen die ik heb kan ik een 2e exemplaar produceren.

Je kunt HartenEnZo ook volgen op
Facebook, Pinterest en Instagram. Onderaan iedere pagina op deze site vind je de link hiervoor. Door hier op te klikken kom je op het desbetreffende account van HartenEnZo.

Groet,

Daniëlle

 

© 2016 - 2018 hartenenzo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel